Zilionári (USA 2016)

ZlionariMasterminds
94 minút.
Scenár: Chris Bowman, Hubbel Palmer, Emily Spivey. Réžia: Jared Hess. Kamera: Erik Wilson. Strih: Keith Brachmann, David Rennie. Hudba: Geoff Zanelli. Účinkujú: Kate McKinnon, Kristen Wiig, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Owen Wilson, Leslie Jones, Mary Elizabeth Ellis, Ken Marino, Allegra Nova, Devin Ratray, Jon Daly, Rhoda Griffis a ďalší.
Slovenská premiéra 13. októbra 2016
Už pred rokom v auguste sa mala do kín dostať kriminálna komédia režiséra Jareda Hessa, tvorcu zábavy s veľavravnými titulmi ako Napoleon Dynamit alebo Čudný čávo. Nakrúcanie v Severnej Karolíne a Portoriku s rozpočtom 25 miliónov dolárov však zjavne nebolo jednoduché. Okrem dátumov uvedenia do kín sa viackrát menili informácie o obsahu i o scenáristoch a účinkujúcich. V jednej chvíli bol medzi hercami dokonca aj Jim Carrey, napokon sa však filmoví labužníci musia uspokojiť s esami v podobe Jasona Sudeikisa, Owena Wilsona a Zacha Galifianakisa. Z obsadenia je zrejmé, že kriminálnici v tejto krimikomédii o veľkej bankovej lúpeži nebudú vynikať intelektom. Tvorcovia zjavne to isté čakajú od divákov. Americkí kritici snímku znosili pod čiernu zem a ani tržby nepatria k rekordným.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.