Kiki: Poďme na to! (Španielsko 2016)

kikiKiki, el amor se hace / Quickie, Love Is So
102 minút.
Scenár: Paco León, Fernando Pérez. Réžia: Paco León. Kamera: Kiko de la Rica. Strih: Alberto de Toro. Účinkujú: Natalia de Molina, Álex García, Jacobo Sánchez, Silvia Rey, Paco León, Ana Katz, Eduardo Recabarren, Belén Cuesta, Candela Pena, Luis Callejo, Blanca Apilánez a ďalší.
Slovenská premiéra 6. októbra 2016
Prečo by mali domáce verzie zaujímavých zahraničných filmov vznikať len v Spojených štátoch? Prečo by napríklad španielsky herec a režisér Paco León (nar. 1974) nemohol v roku 2016 nakrútiť španielsky remake austrálskeho filmu Little Death z roku 2014? Scenárista, režisér a herec Josh Lawson s ním povyhrával na svetových festivaloch zopár cien, tak prečo by to nemohol skúsiť aj španielsky scenárista, režisér a herec León? Zo Sydney sa razom stal Madrid – a tu sa počas horúceho leta odvíja päť príbehov lásky, partnerských vzťahov a vtipných sexuálnych úchyliek. Ako sa vydarila transplantácia protinožcov pod Pyreneje sa môžeme presvedčiť v slovenských kinách.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.