Hra o život (USA 2016)

nerveNerve
96 minút.
Scenár: Jessica Sharzer. Réžia: Henry Joost, Ariel Schulman. Kamera: Michael Simmonds. Strih: Madeleine Gavin, Jeff McEvoy. Hudba: Rob Simonsen. Účinkujú: Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer, Kimiko Glenn, Marc John Jefferies, Machine Gun Kelly, Brian 'Sene' Marc, Ed Squires, Rightor Doyle, Josh Ostrovsky a ďalší.
Slovenská premiéra 15. septembra 2016
Autorská i partnerská dvojica Henry Joost – Ariel Schulman s rozpočtom 20 miliónov dolárov adaptovala do filmovej podoby dobrodružný techno-thriller americkej spisovateľky Jeanne Ryanovej pre staršiu mládež z roku 2012. Zodpovedná slušná vysokoškoláčka Vee Delmonico (Emma Roberts) sa len raz nechá nahovoriť, by sa zapojila do populárnej online hry. Zaregistruje sa len pre jednu jedinú stávku. Nielenže podľahne adrenalínovému hazardu, ale keď sa jej spoluhráčom stane neznámy cudzinec (Dave Franco), začne hra i život Vee naberať zlovestné obrátky. Za mesiac film síce utŕžil 43 miliónov, ale kritici netaja sklamanie.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.