V mene krvi (Francúzsko-USA 2016)

V mene krviBlood Father
88 minút.
Scenár: Peter Craig, Andrea Berloff. Réžia: Jean-François Richet. Kamera: Robert Gantz. Strih: Steven Rosenblum. Hudba: Sven Faulconer. Účinkujú: Mel Gibson, Erin Moriarty, Diego Luna, Michael Parks, William H. Macy, Miguel Sandoval, Dale Dickey, Richard Cabral, Daniel Moncada, Ryan Dorsey, Raoul Max Trujillo, Brandi Cochran, Katalina Parrish a ďalší.
Slovenská premiéra 15. septembra 2016
Podľa scenárov amerického spisovateľa Petra Craiga (1969) vznikli filmy Mesto hriechu, Hry o život: Drozdajka 1 a 2. Konečne prichádza na rad jeho vlastná tvorba. Román Blood Father chcel už v roku 2008 sfilmovať Sylvester Stallone so sebou samým v hlavnej role. Napokon sa stal námetom pre francúzsko-americký akčný thriller režiséra Jean-Françoisa Richeta (Verejný nepriateľ č. 1, Prepadnutie 13. okrsku) s Melom Gibsonom v úlohe bývalého člena motocyklového gangu, alkoholika a narkomana Johna Linka, majiteľa tetovacieho salóna, ktorý by na staré kolená rád žil ako vzorný občan. No keď sa jeho šestnásťročná dcéra Lýdia (Erin Moriarty), s ktorou sa roky nevideli, dostane do problémov, zahodí dobré predsavzatia za hlavu a vyrazí jej na pomoc, hoci to bude krvavá cesta do záhuby.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.