Tajný život maznáčikov (USA 2016)

tajny zivot maznacikovThe Secret Life of Pets
87 minút.
Scenár: Cinco Paul, Ken Daurio, Brian Lynch, Simon Rich. Réžia: Chris Renaud, Yarrow Cheney. Výtvarník: Colin Stimpson. Strih: Ken Schretzmann. Hudba: Alexandre Desplat. V slovenskom znení účinkujú: Peter Sklár, Táňa Pauhofová, Daniel Dangl, Petra Polnišová, Martin Kaprálik, Zuzana Šebová, Štefan Skrúcaný, Vladimír Jedľovský, Štefan Richtárech, Peter Krajčovič, Michal Hallon, Henrich Platek a ďalší.
Slovenská premiéra 11. augusta 2016
Režisér animovaných filmov Ja, zloduch, Ja, zloduch 2 a Lorax Chris Renaud spolu s debutujúcim Yarrowom Cheneyom režírovali rodinný animovaný film o tom, čo robia naše hračky domáce zvieratká, keď ich nevidíme. Spoločnosť Illumination Entertainment nečakala na odozvu a naplánovala premiéru pokračovania na 13. júl 2018. Do nakrúcania investovala viac ako do Loraxa, Ja, zloduch i Mimoňov – vyše 75 miliónov dolárov a zopár desiatok ďalších do reklamy. Vyplatilo sa. Americkí recenzenti šalejú do nadšenia, neamerickí nie. Podstatné je, že diváci od premiéry 8. júla priniesli do kín už 410 miliónov!
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.