Mike a Dave zháňajú baby (USA 2016)

mike a daveMike and Dave Need Wedding Dates
98 minút.
Scenár: Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien. Réžia: Jake Szymanski. Kamera: Matthew Clark. Strih: Lee Haxall, Jonathan Schwartz. Hudba: Jeff Cardoni. Účinkujú: Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Stephen Root, Stephanie Faracy, Sugar Lyn Beard, Sam Richardson, Alice Wetterlund, Lavell Crawford, Mary Holland, Kumail Nanjiani, Jake Johnson, Marc Maron a ďalší.
Slovenská premiéra 7. júla 2016
Bratia Mike a Dave Stangleovci (Zac Efron, Adam DeVine) sú neriadené strely. Ich nápady sa končia explozívne, katastroficky. A tak, keď ich milovaná sestra Jeani (Sugar Lyn Beard) oznámi, že sa bude vydávať, dostanú od príbuzných úlohu nájsť si také družičky, ktoré ich udržia počas svadby na uzde, bez škandálov. Sobáš má byť na Havaji a obaja frajeri teda nemajú núdzu o záujemkyne. Napokon sa s požehnaním rodiny rozhodnú pre kamarátky Alice a Tatianu (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), na prvý pohľad slušné a disciplinované dievčatá. Na druhý pohľad ešte šialenejšie stvorenia ako bratia, na ktorých majú dozerať. No povedzte, môže sa toto skončiť dobre?
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.