Ratchet a Clank: Strážcovia galaxie (Hongkong-Kanada-USA 2016)

ratchet-a-clankRatchet & Clank
94 minút.
Scenár: T.J. Fixman, Kevin Munroe, Gerry Swallow. Réžia: Kevin Munroe, Jericca Cleland. Kamera: Anthony Di Ninno. Strih: Braden Oberson. Hudba: Evan Wise. V slovenskom znení účinkujú: Roman Ferienčík, Andrej Hryc, Marek Majeský, Vladimír Kobielsky, Juraj Predmerský a ďalší.
Slovenská premiéra 23. júna 2016
Nedlho po snímkach Angry Birds a Warcraft prichádza do kín ďalšia filmová adaptácia populárnej videohry. V roku 2002 uviedla spoločnosť Insomniac na hernú platfomu PlayStation príbeh líškoidného mechanika Ratcheta a malého robotíka Clanka. V boji za záchranu svojej planéty, vesmíru a celého všehomíra využívajú exotické zbrane a technické hračky, ktoré by závidel aj James Bond. Dvojica kanadských animátorov Jerrica Clelandová a Kevin Munroe s neveľkým rozpočtom 20 miliónov dolárov sfilmovali boja Ratcheta a Clanka proti odpornému Drekovi, ktorý sa usiluje podmaniť si alebo aspoň zničiť celú galaxiu Solana. O projekt, ktorý mal byť pôvodne hraným veľkofilmom, javili záujem takí filmári ako Guillermo Del Toro, Jon Favreau, Brett Ratner, Joss Whedon či Michael Bay.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.