V zajatí démonov 2 (USA 2016)

v-zajati-demonovThe Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
134 minút.
Scenár: Carey Hayes, Chad Hayes, James Wan, David Leslie Johnson. Réžia: James Wan. Kamera: Don Burgess. Strih: Kirk M. Morri. Hudba: Joseph Bishara. Účinkujú: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Frances O'Connor, Maria Doyle Kennedy, Sterling Jerins, Simon McBurney, Robin Atkin Downes, Javier Botet, Madison Wolfe, Shannon Kook, Steve Coulter, Abhi Sinha a ďalší.
Slovenská premiéra 9. júna 2016
James Wan, americký režisér s činskymi koreňmi, narodený v Malajzii a vzdelaný v Austrálii, obohatil žáner filmového hororu o fenomény Saw, Insidious a V zajatí démonov. K dvojici autentických odborníkov na paranormálne javy Edovi a Lorraine Warrenovcov (Vera Farmiga a Patrick Wilson) sa vracia aj v pokračovaní V zajatí démonov 2. V jednom zo svojich najdesivejších paranormálnych prípadov cestujú do severného Londýna, aby pomohli slobodnej matke (Frances O'Connor) s výchovou štyroch detí v dome plnom zákerných duchov. Záverečné úpravy scenára spravil spoluautor seriálu Walking Dead David Leslie Johnson.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.