Deň matiek (USA 2016)

den matiekMother's Day
118 minút.
Scenár: Tom Hines, Lily Hollander, Anya Kochoff, Matthew Walke. Réžia: Garry Marshall. Kamera: Charles Minsky. Strih: Bruce Green, Robert Malina. Hudba: John Debney. Účinkujú: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis, Britt Robertson, Timothy Olyphant, Sarah Chalke, Shay Mitchell, Christine Lakin, Margo Martindale, Jon Lovitz, Jack Whitehall, Grayson Russell, Aasif Mandvi, Ella Anderson, Loni Love, Owen Vaccaro, Hector Elizondo, Brandon Spink, Caleb Brown, Ayden Bivek a ďalší.
Slovenská premiéra 28. apríla 2016
Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts a Jason Sudeikis sú hviezdami romantickej komédie režiséra Garryho Marshalla, špecialistu na diváčkami milovaný žáner (Pretty Woman, Nevesta na úteku, Denník princeznej). V roku 2010 nakrútil romantickú komédiu o dni zaľúbených Valentín, v roku 2011 romantickú komédiu o poslednom dni v roku Silvestrovská noc a teraz si vybral v Spojených štátoch slávený a ctený sviatok Deň matiek. Osamelý otecko, ktorý obetavo vychováva dve dcérky, sa zákonite stáva objektom súcitu i záujmu žien každého druhu. A všetky sa pripravujú na to, ako a s kým strávia nadchádzajúci Deň matiek.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.