Lovec: Zimná vojna (USA 2016)

Lovec Zimna vojna 001The Huntsman Winter’s War
114 minút.
Scenár: Evan Spiliotopoulos, Craig Mazin, Evan Daugherty. Réžia: Cedric Nicolas-Troyan. Kamera: Phedon Papamichael. Strih: Conrad Buff IV. Hudba: James Newton Howard. Účinkujú: Jessica Chastain, Chris Hemsworth, Sam Claflin, Emily Blunt, Charlize Theron, Colin Morgan, Sheridan Smith, Nick Frost, Rob Brydon, Alexandra Roach, Sam Hazeldine, Lynne Wilmot, Annabelle Dowler, Sophie Cookson, Mark Haldor a ďalší.
Slovenská premiéra 21. apríla 2016
Pôvodné plány nakrútiť pokračovanie rozporuplne prijatého filmu Snehulienka a lovec sa menili tak dlho, až vznikol film o Lovcovi, ktorý sa odohráva pred Snehulienkiným narodením a rozpráva príbeh mladšej sestry kráľovnej Ravenny (Charlize Theron). Keď Freya (Emily Blunt), pri tragickej nehode príde o práve narodené dieťa, zatrpkne a premení sa na zlú Ľadovú kráľovnú. Chce si podmaniť svet prostredníctvom detí, ktoré unáša a mení na svojich bojovníkov. Takými sa stali aj Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), prv ako sa do seba zaľúbili a zaplietli do neľútostnej vojny, ktorá sa rozhorela medzi Freyou a Ravennou. Snímkou debutuje v úlohe režiséra Francúz Cedric Nicolas-Troyan (nar. 1969), hollywoodsky tvorca filmových efektov, spájaný s chystaným remakeom klasiky žánru fantasy Highlander. Producenti mu nadelili takmer 120 miliónov dolárov a za hrsť hviezd, ale ani to ho doma v USA neuchránilo pred zdrvujúcimi kritikami.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.