Noc v New Yorku (USA 2016)

Noc v New Yorku 305610lBefore We Go
95 minút.
Scenár: Ronald Bass, Jen Smolka, Chris Shafer, Paul Vicknair. Réžia: Chris Evans. Kamera: John Guleserian. Strih: John Axelrad. Hudba: Chris Westlake. Účinkujú: Chris Evans, Alice Eve, Emma Fitzpatrick, Scott Evans, John Cullum, Maria Breyman, Mark Kassen, Beth Katehis, Daniel Spink, Paul Monte Jr., Kevin Carolan, Troy Caylak a ďalší.
Slovenská premiéra 21. apríla 2016
Ďalším debutantom tohto týždňa je americký herec Chris Evans (Mobil, Fantastická štvorka, Scott Pilgrim proti celému svetu, Avengers: Pomstitelia). Nakrúcanie nezávislej romantickej komediálnej drámy s rozpočtom 3 milióny dolárov trvalo na Manhattane 19 dní. Projekt pôvodne pod názvom 1:30 Train začal realizovať známy režisér Joel Schumacher a hrať v ňom mala Monica Bellucci. Angličanka Alice Eve (Sex v meste 2, Muži v čiernom 3, Star Trek: Do temnoty) hrá smoliarku Brook, ktorej ujde nočný vlak z New Yorku do Bostonu a navyše ju aj okradnú. Debutujúci režisér Chris Evans ako pouličný muzikant Nick Vaughan sa jej pokúša pomôcť. Film mal premiéru už v roku 2014 na festivale v Toronte. V máji 2015 sa objavil na festivale v Seattle. Nenadchol však poroty, recenzentov ani divákov, takže ho do distribúcie uviedli len na videu a v sieti Netflix Instant Streaming.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.