Zázraky z neba (USA 2016)

zazraky z neba  poster 287230Miracles from Heaven
109 minút.
Scenár: Randy Brown. Réžia: Patricia Riggen. Kamera: Checco Varese. Strih: Emma E. Hickox. Hudba: Carlo Siliotto. Účinkujú: Jennifer Garner, Kylie Rogers, Martin Henderson, Brighton Sharbino, Courtney Fansler, Queen Latifah, Bryce Zentkovich, Eugenio Derbez, Kelly Collins Lintz, John Carroll Lynch, Brandon Spink, Rhoda Griffis, Erica McGee, Wayne Pére, Bruce Altman a ďalší.
Slovenská premiéra 21. apríla 2016
Filmová adaptácia novodobej biblie všetkých, ktorí veria v Boha i na život po živote – knihy americkej autorky Christy Wilson Beamovej Miracles from Heaven: A Little Girl, Her Journey to Heaven, and Her Amazing Story of Healing o jej vlastnom zážitku s dcérou Annabel. Režisérka mexického pôvodu Patricia Riggenová (nar. 1970) má okrem filmov so ženskou tematikou na svedomí i drámu The 33 o svetovými médiami sledovanej záchrane 33 čilských baníkov, ktorí v roku 2010 na 69 dní uviazli v zavalenej bani. Tentoraz rozpráva „skutočný príbeh“ v štýle knihy a filmu Nebo nie je výmysel o ťažko chorom dievčatku so zriedkavou a nevyliečiteľnou chorobou zažívania, ktoré po nehode, úraze a zážitku blízkom klinickej smrti zázračne vyzdravelo. Snímka, nakrútená s rozpočtom 13 miliónov dolárov v americkej Atlante, za mesiac utŕžila 60 miliónov. Bude pokračovanie?
Foto: ITAfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.