Stanko (Slovenská republika 2015)

stanko-poster79 minút.
Námet, scenár a réžia: Rasťo Boroš. Kamera: Ivo Miko. Strih: Peter Harum. Hudba: David Kollar. Účinkujú: Peter Kočan, Ivana Kanalošová, Marcel Bobák, Terézia Paprčková, Milan Muránsky, Maxim Michel, Dominique Grenu a ďalší.
Slovenská premiéra 14. apríla 2016
Tvorca televízneho seriálu Kriminálka Staré Mesto 2 Rasťo Boroš, absolvent štúdia dramaturgie a scenáristiky na VŠMU, copywriter, dramaturg a kreatívny producent, po rokoch nakrúcania debutuje celovečerným hraným filmom – nízkorozpočtovým tragikomickým roadmovie, inšpirovaným skutočným životom. Stanko (Peter Kočan) roky prežíva na talianskych farmách. Klamstvá a nedodržané sľuby ho však dohnali do situácie, keď mu už nikto nechce požičať peniaze. Od bývalého chlebodarcu Paola dostane poslednú šancu: previezť zo Slovenska do Talianska dievča. Stanko musí splniť úlohu. Je pevne rozhodnutý aspoň raz v živote spraviť niečo poriadne. Cesta sa mu však nečakane skomplikuje. S dievčaťom, ktoré mu malo len poslúžiť na zárobok, sa spriatelí.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.