Ocko je doma (USA 2015)

ocko je domaDaddy's Home
96 minút.
Scenár: Brian Burns, Sean Anders, John Morris. Réžia: Sean Anders. Kamera: Julio Macat. Strih: Eric Kissack, Brad Wilhite. Hudba: Michael Andrews. Účinkujú: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Jeff Caperton, Thomas Haden Church, Scarlett Estevez, Owen Vaccaro, Bobby Cannavale, Hannibal Buress, Paul Scheer, Alessandra Ambrosio, Jamie Denbo, Billy Slaughter, Scott Gulino, Tiffany Forest, Nazeema Bartek a ďalší.
Slovenská premiéra 31. marca 2016
Milovníci intelektuálne náročného humoru Willa Ferrella si prídu na svoje. Hrá zodpovedného a obetavého Brada, ktorý by bol rád, ak by ho deti jeho partnerky Sáry (Linda Cardellini) brali ako vlastného otca. Neberú, ba považujú ho za neskutočne otravného, nudného slabocha. Majú pravdu. Navyše sa objaví ich skutočný otec, niekdajší Sárin priateľ Dusty (Mark Wahlberg), typický zlý chlapec, za akými ženy šalejú. Aby Brad neprišiel o rodinu, rozhodne sa bojovať proti Dustymu jeho vlastnými zbraňami. Bez ohľadu na to, že ich neovláda. A čo viac – do vojny sa zákonite pripletú aj deti so Sárou. V réžii Seana Andersa, presláveného komédiami Môj otec je šialenec a Šéfovia na zabitie 2. Ako je pri ferrellovkách zvykom, kritici film roztrhali na márne kúsky, ale vďačné publikum do pokladní kín za dvanásť týždňov prinieslo 238,7 milióna dolárov. Takže sa môžeme tešiť na dvojku.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.