Barbie: Tajná agentka (USA-Kanada 2016)

barbie-spy-squad-546226lBarbie: Spy Squad
75 minút.
Scenár: Marsha Griffin, Kacey Arnold. Réžia: Conrad Helten. Výprava: Patricia Atchison. Výtvarníčka: Renata Marchand. Hudba: Becky Kneubuhl, Linus of Hollywood, Gabriel Mann, Haim Mazar. V pôvodnom znení účinkujú: Erica Lindbeck, Stephanie Sheh, Jenny Pellicer, Alyssya Swales, Britt Irvin, Brian Dobson, Rebecca Husain, Cathy Weseluck, Ian Hanlin, Jonathan Holmes a ďalší.
Slovenská premiéra 24. marca 2016
Digitálne animované filmy o bábike Barbie predstavujú hollywoodsky ideál zábavy pre dievčatká, ktoré sa s legendárnou bábikou spoločnosti Mattel hrávajú už od roku 1959. Animované filmy, ušité na mieru tomuto špecifickému publiku, sa už od roku 1987 vyznačujú priamočiarym prostoduchým príbehom bez náročnejších zvratov a inotajov, s jednoznačnými typmi namiesto charakterov. Obraz sa zakladá na pestrých dúhových farbách s dominanciou ružovej, doplnenej o trblietky všetkých druhov. Už tridsiaty tretí barbínovský film Barbie: Tajná agentka režíroval expert na Barbie Conrad Helten (Barbie: Motýlia víla, Barbie: Palculienka). Pre tento typ filmovej zábavy, doma v Spojených štátoch určenej len na video, je príznačné, že slovenský distributér neuvádza mená českých dabingových hercov.
Foto: CinemaArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.