Chlapec (USA-Kanada-Čína 2016)

chlapec the-boy-190776lThe Boy
97 minút.
Scenár: Stacey Menear. Réžia: William Brent Bell. Kamera: Daniel Pearl. Strih: Brian Berdan. Hudba: Bear McCreary. Účinkujú: Lauren Cohan, Rupert Evans, James Russell, Jim Norton, Diana Hardcastle, Ben Robson, Jett Klyne,, Lily Pater, Matthew Walker, Stephanie Lemelin a ďalší.
Slovenská premiéra 25. februára 2016
Tvorca béčkového hororu Bathory – pomsta krvavej grófky William Brent Bell sa v čínsko-kanadsko-americkej produkcii pokúša postúpiť do vyššej ligy hororom podľa scenára debutujúceho Staceho Meneara o mladej Američanke Grete Evansovej (Lauren Cohanová), ktorá prijme prácu vychovávateľky na anglickom vidieckom sídle. Keď zistí, že má „vychovávať“ porcelánovú bábiku s podobou nebohého chlapca, smeje sa tomu. Čoskoro však začne vrieskať od hrôzy. Film s neveľkými výrobnými nákladmi 10 miliónov dolárov sa mal najskôr volať In a Dark Place, názov mu zmenili na The Inhabitant a napokon na The Boy. Americké recenzie nie sú síce veľmi priaznivé, ale ani zďaleka nie také uštipačné, aké by mohli byť. Tržby prekročili 32,3 milióna.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.