Decibely lásky (Česká republika 2016)

decibely91 minút.
Scenár a réžia: Miloslav Halík. Kamera: Vladimír Smutný. Strih: Jiří Brožek. Hudba: Michal David. Účinkujú:  Rudolf Hrušínský nejml., Ladislav Potměšil, Filip Cíl, Jitka Čvančarová, Lucie Vondráčková, Bolek Polívka, Rudolf Hrušínský ml., Michal David, Iva Janžurová, Jiří Bartoška, Alžbeta Bartošová, Petra Svoboda, Roman Vojtek, Marika Šoposká, Aneta Vrzalová, Pavel Horváth, Mahulena Bočanová a ďalší.
Slovenská premiéra 11. februára 2016
Ak celé dni presedíte pred televízorom, milujete seriály a rozhlasové hity, chodíte na Alexandrovovcov a koncerty hviezd totalitnej éry, bude s vaším vkusom kompatibilný aj nový film Míšu Davida Decibely lásky. Tvorcovia ho charakterizujú ako hudobno-tanečný rodinný, romantický príbeh troch dvojíc v úplne rozdielnom veku, s dôrazom na hudbu Michala Davida, nielen pôvodnú, ale aj novo skomponovanú, doplnenú pesničkami Joe Cockera, Westlife, Barryho Whitea, Seala a H. Lewisa. Atraktívnou súčasťou filmu sú tanečné scény, nielen z prostredia Tančiarne (v choreografii Petra Čadka), ale aj z exkluzívneho diskotékového klubu Pantheon, doplnené o atmosféru českých ulíc. Hudobník a herec Miloslav Halík filmom debutuje v trojjedinej funkcii producenta, scenáristu a režiséra.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.