Rodina na prenájom (Francúzsko-Belgicko 2015)

rodina na prenajom 2Une famille à louer
96 minút.
Scenár: Jean-Pierre Améris, Murielle Magellan. Réžia: Jean-Pierre Améris. Kamera: Virginie Saint-Martin. Strih: Anne Souriau. Hudba: rôzni autori. Účinkujú: Benoît Poelvoorde, Virginie Efira, François Morel, Philippe Rebbot, Pauline Serieys, Calixte Broisin-Doutaz, Edith Scob, Nancy Tate, Nathalie Gessier a ďalší.
Slovenská premiéra 28. januára 2016
Francúzskeho filmára Jean-Pierra Amérisa u nás poznáme ako autora Príbehu Márie podľa skutočných udalostí o obetavej rehoľnej sestre, ktorá naučila komunikovať nepočujúcu a nevidomú dievčinu. Tentoraz prichádza s komédiou o osamelom šarmantnom milionárovi Paulovi-Andre Delalandeovi (Benoît Poelvoorde), ktorý sa rozhodne zaobstarať si za peniaze nefalšovaný rodinný život. Keď náhodou spozná energickú slobodnú matku Violette (Virginie Efira), dá jej návrh, aký sa neodmieta. Zaplatí všetky jej dlhy, ak si bude môcť na štvrť roka prenajať jej rodinu a žiť ako ich príbuzný, ako jeden z nich. Kultivovaný milionár, ktorý nikdy nepoznal odvrátenú tvár života, sa rovnými nohami ocitá v realite. A je to ten najadrenalínovejší zážitok jeho života.
Foto: ITAFILM

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.