Dedo je lotor (USA 2016)

dedo je lotorDirty Grandpa
102 minút.
Scenár: John Phillips. Réžia: Dan Mazer. Kamera: Eric Alan Edwards. Strih: Anne McCabe. Hudba: Michael Andrews. Účinkujú:Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Aubrey Plaza, Jason Mantzoukas, Dermot Mulroney, Julianne Hough, Jeffrey Bowyer-Chapman, Brandon Mychal Smith, Jake Picking, Michael Hudson a ďalší.
Slovenská premiéra 21. januára 2016
Debutujúci scenárista John Phillips a režisér Dan Mazer (známy ako autor scenárov k filmom Sachu Barona Cohena Borat a Brüno, režisér jeho televízneho seriálu Da Ali G Show a neveľmi vydarenej romantickej komédie Dávam tomu rok) sa nás pokúsia pobaviť zvrhlým deduškom v hereckom podaní Roberta De Nira. Jeho vnuk Jason Kelly (Zac Efron) má pred sebou skvelú budúcnosť: o týždeň sa žení s dcérou svojho šéfa a povýšenie na partnera prestížnej advokátskej kancelárie bude nasledovať v zápätí. Neprozreteľne však podľahne citovému vydieraniu - sľúbi, že odvezie svojho starého otca Dicka, bývalého vysokého dôstojníka americkej armády, na dovolenku. A skvelá budúcnosť je v háji. Mnohé zmeny obsadenia, dokrútky po oficiálnom skončení nakrúcania i štyri zmeny dátumu premiéry nasvedčujú, že kdesi v produkcii to riadne škrípalo...
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.