Už teraz mi chýbaš (USA 2015)

uz teraz mi chybas 01276Miss You Already
112 minút.
Scenár: Morwenna Banks. Réžia: Catherine Hardwicke. Kamera: Elliot Davis. Strih: Phillip J. Bartell. Hudba: Harry Gregson-Williams. Účinkujú: Toni Collette, Drew Barrymore, Dominic Cooper, Paddy Considine, Charlotte Hope, Tyson Ritter, Jacqueline Bisset, Noah Huntley, Mem Ferda, Eileen Davies, Honor Kneafsey a ďalší.
Slovenská premiéra 14. januára 2016
Drew Barrymore a Toni Collette hrajú najlepšie kamarátky Jess a Milly, ktorým priateľstvo vydržalo od útleho detstva cez divokú pubertu a študentské roky až do zrelého veku. Milly má úžasnú prácu a býva vo vysnenom dome s manželom Kitom (Dominic Cooper) a dvomi deťmi. Jess a jej priateľ Jago (Paddy Considine) žijú bohémskym životom na lodi. Pre Jess a Milly je život stále úžasnou zábavou. No práve keď chce Jess oznámiť priateľke, že konečne otehotnela, prichádza Milly s tragickou správou: diagnostikovali jej rakovinu. Romantickú komediálnu (melo)drámu podľa debutového scenára britskej herečky Morwenny Banksovej (vychádzala z vlastnej rozhlasovej hry Goodbye) režírovala skúsená Catherine Hardwickewová (Trinástka, Legendy z Dogtownu, Príbeh narodenia, Súmrak). Kritika síce nesrší nadšením zo sentimentu a citového vydierania, ale film vzala na milosť pre dobrý scenár a výkony herečiek v hlavných úlohách.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.