Les (USA 2016)

les the-forest-823014lThe Forest
87 minút.
Scenár: Nick Antosca, Sarah Cornwell, Ben Ketai. Réžia: Jason Zada. Kamera: Mattias Troelstrup. Strih: Jim Flynn. Hudba: Bear McCreary. Účinkujú: Natalie Dormer, Stephanie Vogt, Osamu Tanpopo, Yasuo Tobishima, Ibuki Kaneda, Akiko Iwase, Kikuo Ichikawa, Noriko Sakura, Jozef Aoki, Yûho Yamashita a ďalší.
Slovenská premiéra 7. januára 2016
Americký tvorca úspešných reklamných spotov Jason Zada debutuje na poli dlhometrážneho hraného filmu hororom, inšpirovaným skutočným japonským lesom Aokigahara na úpätí hory Fuji. Les s obľubou vyhľadávajú nielen japonskí samovrahovia ako ideálne miesto na dobrovoľné ukončenie života. Filmová hrdinka Sára (Natalie Dormer, svetoznáma ako Margaery Tyrellová zo série Hra o tróny) však neverí, že jej dvojča Jess (Natalie Dormer) si život vzala sama a dobrovoľne. V spoločnosti náhodného známeho novinára Aidena (Taylor Kinney) sa napriek varovaniam vyberie do Aokigahary, z ktorej sa vykľuje skutočný zakliaty strašidelný les plný duší mŕtvych. Sú to prekliate, zlomyseľné a riadne rafinované duše.
Foto: ITAFilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.