Päťdesiat odtieňov slobody (USA 2018)

50-odtienov-slobody1Fifty Shades Freed
Romantická dráma, 105 minút
Scenár: Niall Leonard (podľa románu E. L. Jamesovej). Réžia: Jamed Foley. Kamera: John Schwartzman. Strih: Richard Francis-Bruce. Hudba: Danny Elfman. Hrajú: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Arielle Kebbel, Tyler Hoechlin, Kim Basinger, Eloise Mumford, Marcia Gay Harden, Max Martini, Rita Ora, Luke Grimes, Callum Keith Rennie, Eric Johnson, Brant Daugherty, Fay Masterson, Dylan Neal a ďalší.
Slovenská premiéra: 8. februára 2018
Aj po svadbe pokračujú Anastasia Steele (Dakota Johnson) a Christian Grey (Jamie Dornan) vo svojom búrlivom milostnom vzťahu plnom vynaliezavosti a fantázie, najmä keď nie sú vďaka jeho bohatstvu ničím limitovaní. Ana sa však nechce stať iba manželkou uväznenou v zlatej klietke a je rozhodnutá pokračovať v úspešne rozbehnutej kariére knižnej redaktorky, čo sa Christianovi nepáči. Rastúca emancipácia jeho ženy sa čoskoro stane „bezpečnostným rizikom“, pretože z minulosti sa vynoril Anin bývalý kolega Jack Hyde, ktorý má s oboma nevybavené účty a pre pomstu je ochotný urobiť čokoľvek. Anastasia však už dávno nie je tou nesmelou študentkou, ktorá má napísať rozhovor s miliardárom, ale čoraz sebavedomejšou pani Greyovou, ktorá vie, žr aj sloboda môže mať veľa odtieňov a o žiadny z nich nechce prísť – navzdory Jackovi i manželovi... Tretie pokračovanie opäť prináša pikantnú erotickú ľúbostnú drámu okorenenú dávkou trileru. A určite bude lákadlom najmä pre milovníkov knižného bestselleru.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.