15:17 Paríž (USA 2018)

15-17-ParizThe 15:17 to Paris
Triler, 94 minút
Scenár: Dorithy Blyskal. Réžia: Clint Eastwood. Kamera: Tom Stern. Strih: Blu Murray. Hudba: Christian Jacob. Hrajú: Jenna Fischer, Judy Greer, Thomas Lennon, Lillian Solange Beaudoni, Jaleel White, Tony Hale, Bryce Gheisair, Alek Skarlatos, Sinqua Walls, P. J. Byrne, Gary Weeks, BreeAnna Marie, Anthony Sadler a ďalší.
Slovenská premiéra: 8. februára 2018
V podvečer 21.augusta 2015 svet v nemom úžase sledoval oznámenia v médiách o zmarenom teroristickom útoku vo vlaku Thalys#9364 na trase do Paríža. Za obdivuhodným hrdinským činom stála trojica mladých Američanov cestujúcich po Európe, ktorí premohli ťažko ozbrojeného Maročana pripraveného zabíjať... Snímka sleduje životné príbehy troch priateľov, od ich detských rokov cez hľadanie miesta v živote až po sériu veľmi nepravdepodobných udalostí vedúcich k útoku vo vlaku... O udalosti i svojom živote a priateľstve neskôr napísali knihu, ktorá sa stala predlohou k filmu 15:17 Paríž: Skutočný príbeh teroristu, vlaku a troch amerických hrdinov (The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train and Three American Heroes).
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.