Darkland (Dánsko 2017)

DarklandUnderverden
Akčný triler, 112 minút
Scenár a réžia: Fenar Ahmad. Kamera: Kasper Tuxen. Strih: Kasper Leick. Hudba: Jens Ole Wowk, McCoy. Hrajú: Dar Salim, Stine Fischer Christensen, Ali Savandi, Dulfi Al-Jabouri, Jakob Ulrik Lohmann, Roland Møller, B. Branco, Anis Alobaisi, Brian Siva, Hamza Al-Jabori, Amany Turk, Marianne Mortensen a ďalší.
Slovenská premiéra: 25. januára 2018

Úspešný kardiochirurg Zaid má dôvod na oslavu – spolu so svojou pôvabnou manželkou Stine (Stine Fischer Christensen) čakajú prírastok do rodiny. Spoločnú oslavu v kruhu priateľov naruší nečakaný hosť – Zaidov brat Yasin (Anis Alobaidi). Prosí brata o pomoc, lebo sa dostal do problémov s organizovaným zločinom. Zaid však odmietne a vodca gangu Yasina drasticky potrestá. Polícia má pre nedostatok dôkazov zviazané ruky, a tak sa Zaid rozhodne ako maskovaný bojovník dosiahnuť spravodlivosť vlastnými silami a potrestať vrahov svojho brata... Darkland je štýlovou variáciou na podžáner revenge trilerov.
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.