The Perfect Kiss (Kanada/ČR 2018)

The-Perfect-KissThe Perfect Kiss
Romantická komédia, 83 minút
Scenár a réžia: Tina Adams. Kamera: Jan Belina Brzozowski. Strih: Steven Eliott. Hudba: Benjamin Beladi, Carl Vaudrin. Hrajú: Lucie Vondráčková, Liliana Komorowskam, Sophie Gendron, Landy Cannon, Samy Osman, Tina Adams, Martina Adamcová, Luc-Martial Dagenais, Jake Lewis, James McDougall a ďalší.
Slovenská premiéra: 1. novembra 2018
Každý hľadá šťastie, ale keď vám ťahá na tridsať a stále žijete s rodičmi, ktorí sa k vám správajú ako k dieťaťu, ste bez práce a láska je v nedohľadne, hľadáte ešte intenzívnejšie. Tanya Cova (Lucie Vondráčková) žije s rodičmi (Luc-Martial Dagenais, Liliana Komorowska) v severoamerickom meste v trochu všednej každodennosti americkej spoločnosti. Jej rodičia, bývalí tajní agenti pre nemenovanú východnú ríšu, sa nudia a nemajú nič lepšie na práci len sledovať vlastnú dcéru. Dokonca sa rozhodnú, že pozvú starú známu Šárku (Martina Adamcová), aby zasnúbili jej syna Igora s Tanyou. To je už posledná kvapka v pohári Tanyinej trpezlivosti a nájde si útočisko u kamarátky Britney Greenberg (Sophie Gendron). Britney, ktorá sa vo svojom pokojnom a vyrovnanom manželstve tak trochu nudí, sa poteší, že do jej života vstúpilo nové vzrušenie. Po pôvabnej Tanyi však túži aj miliardár Brian Desmarrias Paton (Landy Cannon). Do toho všetkého príde nečakaný bozk v parku, nové bývanie v nelegálne prenajímonom byte, kde sa dokonca zdržiava aj Igor. A to ešte nie je všetko. Základná otázka však stále nie je vyriešená – ktorý z nápadníkov je pre Tanyu tým pravým?
Foto: Itafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.