Creed (USA 2015)

creed 003133 minút.
Scenár: Ryan Coogler, Aaron Covington. Réžia: Ryan Coogler. Kamera: Maryse Alberti. Strih: Claudia Castello, Michael P. Shawver. Hudba: Ludwig Göransson. Účinkujú: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Mauricio Ovalle, Ritchie Coster, Wood Harris, Tony Bellew, Graham McTavish, Brian Anthony Wilson, Liev Schreiber, Troy Faruk, Claire Bronson, Will Blagrovea ďalší.
Slovenská premiéra 31. decembra 2015
Ak ste si mysleli, že film Rocky Balboa z roku 2006 dôstojne uzavrel slávnu sériu boxerských snímok Sylvestra Stalloneho, mýlili ste sa. Mladý americký scenárista a režisér Ryan Coogler prehovoril 69-ročného maestra na návrat. Pravda, Rocky už nebojuje v ringu, ale pripravuje doň syna svojho niekdajšieho súpera a priateľa. Športová dráma, ktorá sa nezasvätenému môže zdať trošku príliš tuctová, je povinnou jazdou pre všetkých Rockyho fanúšikov, bažiacich po nostalgii. Určite z kina neodídu sklamaní. Mesiac stačil na to, aby film investovaných 35 miliónov dolárov zúročil vo forme vstupného trojnásobne a chválou nešetrí ani kritika. Stalloneho za vedľajšiu rolu nominovali na Zlatý glóbus a nominácia na Oscara je vraj tiež istá.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.