Nemilosrdní (Francúzsko 2015)

nemilosrdní 141105-0913Antigang
90 minút.
Scenár: François Loubeyre. Réžia: Benjamin Rocher. Kamera: Jean-François Hensgens. Strih: Sébastien de Sainte Croix. Hudba: Laurent Perez. Účinkujú: Jean Reno, Caterina Murino, Alban Lenoir, Thierry Neuvic, Stefi Celma, Oumar Diaw, Sébastien Lalanne, Jess Liaudin a ďalší.
Slovenská premiéra 8. októbra 2015
Šesťdesiatsedemročný Jean Reno sa vracia na plátna kín ako Serge Buren, policajt obávaný všetkými zloduchmi. So svovím tímom mladých a nemolosrdných mužov (a žien) zákona totiž pri potláčaní zločinu nepoznajú zábrany. K ich výsluchom napríklad neoddeliteľne patria baseballové palice. Po krku mu preto ide nielen podsvetie, ale aj vedenie polície. Keď sa v Paríži objaví po zuby ozbrojený gang lupičov vykrádajúcich banky, Buren narazí na seberovného protivníka. V ďalších úlohách sa predstavia jedno z dievčat Jamesa Bonda Caterina Murino (Casino Royale) a Thierry Neuvic (Život po živote). Film sa voľne inšpiroval úspešným britským televíznym seriálom Inšpektor Regan (The Sweeney, 1975).
Foto: Magic Box

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.