Hitman: Agent 47 (USA-Nemecko 2015)

hitman 47 01196 minút.
Scenár: Skip Woods, Michael Finch. Réžia: Aleksander Bach. Kamera: Óttar Guðnason. Strih: Nicolas De Toth. Hudba: Marco Beltrami. Účinkujú: Rupert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto, Ciarán Hinds, Thomas Kretschmann, Jürgen Prochnow, Emilio Rivera, Rolf Kanies, Dan Bakkedahl a ďalší.
Slovenská premiéra 27. augusta 2015
Poľský tvorca reklám a videoklipov Aleksander Bach vyrástol a vyštudoval v Nemecku. Na filmovom plátne debutuje réžiou rebootu filmu z roku 2007 podľa populárnej videohry Hitman v nemecko-americkej koprodukcii. Rupert Friend hrá geneticky vyšľachteného zabijaka, prekonávajúceho predošlých 46 rýchlosťou, silou aj inteligenciou. Jeho úlohou je zabrániť zločineckej korporácii na čele s rafinovaným Johnom Smithom (Zachary Quinto), aby ukradla jeho genetický materiál a zostrojila podľa neho ešte dokonalejší živý stroj na zabíjanie. Film s rozpočtom 35 miliónov dolárov nakrúcali v Singapure a Berlíne. Pôvodne do hlavnej roly obsadili Paula Walkera, ten však ešte pred nakrúcaním zahynul pri automobilovej nehode, preto sa celé filmovanie i premiéra o rok posunuli. Ak sú recenzie Griswoldovcov odmietavé, tak kritiky nového Hitmana sú zdrvujúce.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.