Darček (Austrália-USA 2015)

darcek the-gift-287164lThe Gift
108 minút.
Scenár a réžia: Joe Edgerton. Kamera: Eduard Grau. Strih: Luke Doolan. Hudba: Danny Bensi, Saunder Jurriaans. Účinkujú: Jason Bateman, Rebecca Hall, Joel Edgerton, Allison Tolman, Tim Griffin, Busy Philipps, Adam Lazarre-White, Beau Knapp, Wendell Pierce a ďalší.
Slovenská premiéra 20. augusta 2015
Austrálsky herec Joel Edgerton je koproducentom, autorom scenára a na poli dlhometrážneho hraného filmu debutujúcim režisérom austrálsko-amerického mysteriózneho thrilleru The Gift, nakrúteného v Spojených štátoch s rozpočtom 5 miliónov dolárov. O manželoch Simonovi (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall). Žijú idylickým šťastným životom, až kým sa Simonovi neozve dávny kamarát zo strednej školy Gord, ktorého si zahral ásm autor filmu Joel Edgerton. A s Gordom, aj prostredníctvom zvláštnych darčekov, Simona dohonia tajomstvá z minulosti, o ktorých si myslel, že sú navždy dobre pochované. Aby sa Edgerton mohol úplne sústrediť na réžiu, nakrútil svoje scény dva týždne pred začiatkom riadneho filmovania. Rolu nadelil aj svojmu hereckému bratovi Nashovi Edgertonovi.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.