Danny Collins (USA 2015)

dannycollins 1 resizeDanny Collins (USA 2015)
106 minút.
Scenár a réžia: Dan Fogelman. Kamera: Steve Yedlin. Strih: Julie Monroe. Hudba: Ryan Adams, Theodore Shapiro. Účinkujú: Al Pacino, Melissa Benoist, Jennifer Garner, Josh Peck, Annette Bening, Bobby Cannavale, Christopher Plummer, Aarti Mann, Anne McDaniels, Katarina Cas, Eric Lange, Brian Smith, Scott Lawrence, Ron Bottitta a ďalší.
Slovenská premiéra 25. júna 2015
Ďalší film inšpirovaný skutočným príbehom je nazvaný menom hlavnej postavy. Danny Collins (Al Pacino) je starnúci a upadajúci rocker. Jeho manažér Frank Grubman (Christopher Plummer) nájde list, ktorý pred štyridsiatimi rokmi začínajúcemu muzikantovi poslal ex-beatle John Lennon. Ak by mu ho doručili včas, mohol sa jeho život uberať celkom inými cestičkami. No Danny sa nazdáva, že na zmenu nie je nikdy neskoro. Dan Fogelman, ktorý film režíroval podľa vlastného scenára, inšpirovaného príbehom speváka Steva Tilstona, má na konte populárne animované snímky Autá a Blesk, ale aj komédie Bláznivá, hlúpa láska a Frajeri vo Vegas. České kiná film uvádzajú pod názvom Druhá míza.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.