Mimoni (USA 2015)

mimon 21 resizeMimoni (USA 2015)
Minions
91 minút.
Scenár: Brian Lynch. Réžia: Kyle Balda, Pierre Coffin. Strih: Claire Dodgson. Hudba: Heitor Pereira. V slovenskom znení účinkujú: Lucia Hurajová, Přemysl Boublík, Peter Rúfus, Zdena Studenková, Stano Král, Jeanette Švoňavská, Vanda Ružičková, Michal Hallon, Vladimír Hajdu, Štefan Skrúcaný, Štefan Bučko a ďalší.
Slovenská premiéra 25. júna 2015
Prišli v roku 2010 v animovanom filme Ja, zloduch a stali sa hviezdami. Malí žltí pomocníci zloducha Grua. Minions, po našom Mimoni. O tri roky neskôr zažiarili v Ja, zloduch 2, no už od začiatku bolo jasné, že si zaslúžia vlastný film. A tak je tu. História Mimoňov od ich príchodu na náš svet až po udalosti pred zoznámením sa s Gruom. Scenárista Brian Lynch napísal predlohu pre celovečerného Kocúra v čižmách a o kus slabší animák Hop. Režisér Pierre Coffin pracoval na oboch predchádzajúcich častiach série. Tentoraz okrem iného aj v origináli narozprával všetkých 899 Mimoňov. Spolurežisér Kyle Balda nakrútil tri krátke filmy o Mimoňoch a spolurežíroval aj animovanú adaptáciu detskej knižky Dr. Seussa Lorax.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.