Ladíme 2 (USA 2015)

ladime 2 021 resizeLadíme 2 (USA 2015)
Pitch Perfect 2
115 minút.
Scenár: Kay Cannon. Réžia: Elizabeth Banks. Kamera: Jim Denault. Strih: Craig Alpert. Hudba: Mark Mothersbaugh. Účinkujú: Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks, Rebel Wilson, Alexis Knapp, Brittany Snow, Katey Sagal, Anna Camp, Hana Mae Lee, Skylar Astin, Jodi Lyn Brockton a ďalší.
Slovenská premiéra 14. mája 2015
V roku 2012 dorazila do kín bláznivá, lascívna, vulgárna – skrátka načisto úchylná „hudobná romantická komédia“ o svete vysokoškolských súťaží dievčenských speváckych skupín Ladíme! Výrobné náklady 17 miliónov dolárov premenila na tržby vo výške 113 miliónov – len za vstupné do kín. Nevyhnutne musela prísť dvojka. Produkcie sa ujala herečka Elizabeth Banks, ktorá na poli celovečerného hraného filmu snímkou Ladíme 2 debutuje aj ako režisérka. Rozpočet sa vyšplhal na 29 miliónov a herečky z jednotky posilnila talentovaná Hailee Steinfeld. Krásky z Bardenu sú hviezdami spevu bez hudobného sprievodu a majú vystúpiť pred samotným prezidentom USA. Dievčatá neopúšťa príznačná smola, trapasy sa stupňujú a zdá sa, že ich skupina skončí. Jedinou nádejou je finále svetových majstrovstiev skupín a capella v Kodani. Dvojka sa ešte ani nedostala do kín, keď sa vážne začalo rozprávať o tretej časti.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.