Neutečieš (USA 2014)

neutecies 06 resizeNeutečieš (USA 2014)
It Follows
100 minút.
Scenár a réžia: David Robert Mitchell. Kamera: Mike Gioulakis. Strih: Julio Perez IV. Hudba: Rich Vreeland. Účinkujú: Maika Monroe, Keir Gilchrist, Jake Weary, Daniel Zovatto, Lili Sepe, Olivia Luccardi, Linda Boston, Bailey Spry a ďalší.
Slovenská premiéra 6. mája 2015
So svojím debutom The Myth of the American Sleepover sa mladý nezávislý americký filmár David Robert Mitchell v roku 2010 prepracoval až na festival v Cannes. Na tom istom festivale vlani uviedol aj svoj druhý film. Situoval ho tiež medzi súčasnú americkú mládež, ale zmenil žáner. Neutečieš je čistokrvný nízkorozpočtový horor. Za dva milióny dolárov s málo známymi hercami i nehercami v skrachovanom Detroite nakrútil príbeh o kliatbe krvilačných démonov, ktorej sa človek môže zbaviť len súložením. Iba tak, že pri milovaní prenesiete prekliatie na svojho partnera, si môžete zachrániť život. Je devätnásťročná Jay (Maika Monroe) schopná toľkej vypočítavosti a cynizmu? Distributér vypúšťa tento opus do slovenských kín vyzbrojený neodolateľným sloganom Prežite najdesivejší orgazmus!
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.