Konečne doma (USA 2015)

konecne doma resizeKonečne doma (USA 2015)
Home
92 minút.
Scenár: Tom J. Astle, Matt Ember. Réžia: Tim Johnson. Strih: Jessica Ambinder-Rojas, Alexander Berner. Hudba: Lorne Balfe. V slovenskom znení účinkujú: Marián Chalány, Lenka Prokopová, Peter Rúfus, Tomáš Vravník, Andrea Karnasová, Pavol Michalka, Rastislav Sokol a ďalší.
Slovenská premiéra 26. marca 2015
Podľa fantastickej knižky Adama Rexa pre deti The True Meaning of Smekday nakrútili štúdiá DreamWorks Animation s nákladmi prekračujúcimi 130 miliónov dolárov digitálne animovaný film v 3D o tom, ako malé černošské dievčatko zachráni ľudstvo pred inváziou neľútostných útočníkov. Režisér Tim Johnsom sa preslávil animovaným filmom Mravec Z a podpísaný je aj pod animákom Za plotom. V príbehu o potrebe tolerancie a chápania druhých hlavné postavy narozprávali (a naspievali) Rihanna, Jennifer Lopez, Steve Martin, Jim Parsons a ďalšie hviezdy. My však budeme počuť Mariána Chalányho, Lenku Prokopovú, Petra Rúfusa, Andreu Karnasovú a ďalšie slovenské dabingové celebrity.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.