Exodus: Bohovia a králi (Veľká Británia-USA-Španielsko)

exodus 2F3A1325 resizeExodus: Bohovia a králi (Veľká Británia-USA-Španielsko)
Exodus: Gods and Kings
151 minút.
Scenár: Adam Cooper, Bill Collage, Jeffrey Caine, Steven Zaillian. Réžia: Ridley Scott. Kamera: Dariusz Wolski. Strih: Billy Rich. Hudba: Alberto Iglesias. Účinkujú: Christian Bale, Joel Edgerton, John Turturro, Aaron Paul, Ben Mendelsohn, María Valverde, Sigourney Weaver, Ben Kingsley, Hiam Abbass, Isaac Andrews, Ewen Bremner, Indira Varma, Golshifteh Farahani a ďalší.
Slovenská premiéra 25. decembra  2014
Éra virtuálnej digitálnej reality, umožňujúcej do najmenších detailov zobraziť akúkoľvek fikciu, akoby reštartovala celú kinematografiu: už opäť, ako po vzniku filmu či  po príchode zvuku a farby, prišli na rad komerčne vďačné biblické príbehy. Po príbehu praotca Noeho v snímke Darrena Aronofskeho popredné hollywoodske hviezdy stvárňujú starovekých Egypťanov a Židov v najnovšom spracovaní príbehu Mojžiša a siedmich rán egyptských podľa režiséra Ridleyho Scotta. Nakrúcal s rozpočtom 140 miliónov dolárov v Andalúzii, na Kanárskych ostrovoch a v Anglicku.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.