Šéfovia na zabitie 2 (USA 2014)

sefovia na zabitie 2 hb2-23905r resizeŠéfovia na zabitie 2 (USA 2014)
Horrible Bosses 2
108 minút.
Scenár: Sean Anders, John Morris, Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley, Michael Markowitz. Réžia: Sean Anders. Kamera: Julio Macat. Strih: Eric Kissack. Hudba: Christopher Lennertz. Účinkujú: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Christoph Waltz, Chris Pine, Kevin Spacey, Jonathan Banks, Andy Buckley, Jamie Foxx, Brianne Howey, Kelly Stables a ďalší.
Slovenská premiéra 27. novembra 2014
Jason Bateman, Charlie Day a Jason Sudeikis v americkej komédii Šéfovia na zabitie roku 2011 priniesli do pokladníc kín 214 miliónov dolárov, tak nás prichádzajú oblažiť znova. Nick, Dale a Kurt sú rovnakí magori ako pred rokmi. Aby sa zbavili hrozných nadriadených, rozhodnú sa podnikať na vlastnú päsť. Zlý nápad. Keď zostanú porazení, zúfalí a bez peňazí, vymyslia plán únosu syna bohatého investora. Ďalšia chyba. Réžiu má Sean Anders, úspešnejší ako scenárista (My sme Millerovci), pod scenár sa podpísalo päť autorov, vo vedľajších úlohách hrajú držitelia Oscarov Jamie Foxx, Christoph Waltz a Kevin Spacey, nechýba Jennifer Aniston ako nymfomaniacka dentistka. Prvé kritiky sú nemilosrdné.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.