Zmiznutie Eleanor Rigby: On (USA 2014)

elleanor rigby SS082012ER STILLS 657 resizeZmiznutie Eleanor Rigby: On (USA 2014)
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him
89 minút.
Scenár a réžia: Ned Benson. Kamera: Chris Blauvelt. Strih: Kristina Boden. Hudba: Son Lux. Účinkujú: Jessica Chastain, Viola Davis, James McAvoy, Ryan Eggold, Archie Panjabi, Bill Hader, Ciarán Hinds, William Hurt, Jess Weixler, Katherine Waterston, Isabelle Huppert, Nina Arianda, Christian Coulson, Marta Milans, Jeremy Shamos, Li Jun Li a ďalší.
Slovenská premiéra 6. novembra 2014
Americký scenárista a režisér Ned Benson debutoval na poli dlhometrážneho hraného filmu nezvyčajným projektom, keď ten istý príbeh Zmiznutie Eleanor Rigby nakrútil ako dva filmy: On, Ona, ktoré neskôr zostrihal do tretieho – Oni. Lásku a šťastie Conora Ludlowa (James McAvoy) a Eleanor Rigby (Jessica Chastain) pretne osobná tragédia, na ktorú  nemohli byť pripravení. Ich vzťah sa rozpadá. Sú zmätení, cítia sa byť  nepochopení a opustení, strácajú schopnosť chápať jeden druhého. Zmiznutie Eleanor Rigby: On je venovaný subjektívnemu pohľadu Conora. Sledujeme jeho úsilie spojiť sa s Eleanor, prekonať vzájomné odcudzenie a oživiť vädnúci cit.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.