Medzi náhrobnými kameňmi (USA 2014)

medzi nahrobnymi kamenmi 5690-d024-00277r resizeMedzi náhrobnými kameňmi (USA 2014)
A Walk Among the Tombstone
113 minút.
Scenár a réžia: Scott Frank. Kamera: Mihai Malaimare Jr. Strih: Jill Savitt. Hudba: Carlos Rafael Rivera. Účinkujú: Liam Neeson, Ólafur Darri Ólafsson, Ruth Wilson, Dan Stevens, Boyd Holbrook, Sebastian Roché, David Harbour, Whitney Able, Mark Consuelos, Marina Squerciati, Laura Birn, Annika Peterson, Mike Figueroa a ďalší.
Slovenská premiéra 30. októbra 2014
Americký scenárista Scott Frank (1960) nakrútil svoj druhý dlhometrážny film pre kiná podľa rovnomenného kriminálneho románu Lawrence Blocka (Moje čučoriedkové noci) z roku 1992 ako na atmosfére založenú pochmúrnu drsnú detektívku. Súkromný pátrač bez licencie Matt Scudder (Liam Neeson) je bývalý newyorský policajt a vyliečený alkoholik. Berie akúkoľvek prácu. Od hocikoho. Drogový dealer Kenny Kristo (Dan Stevens) si ho najme, aby vypátral, kto mu zavraždili manželku. Scudder zisťuje, že zvrátený zločin nie je ojedinelý a určite ani posledný v uliciach New Yorku. Sérioví vrahovia sa chystajú opäť zaútočiť a pre Scuddera, stojaceho mimo zákon, sa začína neľútostný boj s časom.
Foto: Magic Box

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.