Non-Stop (USA 2014)

Non-Stop-plagatNon-Stop
106 minút
Scenár: John W. Richardson, Chris Roach, Ryan Engle. Réžia: Jaume Colet-Serra. Kamera: Flavio Martínez Labiano. John Ottman. Strih: Hudba: Hrajú: Liam Neeson, Julianne Mooreová, Scoot McNairy, Michelle Dockeryová, Nate Parker, Corey Stoll, Kupita Nyong´ová, Omar Metwally, Shea Whigham a ďalší.
Premiéra: 27. február 2014
Väčšinu pracovných dní trávi Bill Marks (Liam Neeson) tým, že jednoducho len sedí v lietadle a dáva pozor. A už ho to dávno nebaví. Neznáša lietanie a všetky s tým spojené otravné fronty a čakanie. Ibaže tentoraz je všetko inak. Neviditeľný terorista ho počas letu začne bombardovať esemeskami, v ktorých žiada, aby vláda na jeho tajný účet zaslala 150 miliónov dolárov. V opačnom prípade každých dvadsať minút niekoho v lietadle zabije. A v tichosti svoje slová doloží činom – vzápätí v lietadle nájdu prvú mŕtvolu. Rovnako ako divák, aj agent Marks sa snaží prísť na to, ako neznámy terorista dokáže zabíjať ľudí v lietadle bez toho, aby si ktokoľvek čokoľvek všimol. A kým agent rozbehne mrazivý závod s časom, vyjde najavo, že zloduchov účet je vedený na jeho vlastné meno. Je hádam on sám tým vydieračom a únoscom lietadla? Alebo je zase všetko inak? A tým nie sú prekvapujúce dejové zvraty filmu zďaleka vyčerpané...
FOTO: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.