Vlk z Wall Street (USA 2013)

Vlk-z-Wall-Street-posterThe Wolf of Wall Street
180 minút
Scenár: Terence Winter (podľa románu Jordana Belforta). Réžia: Martin Scorsese. Kamera: Rodrigo Prieto. Strih: Thelma Schoonmakerová. Hudba: Howard Shore. Hrajú: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbieová, Matthew McConaughey, Cristin Miliotiová, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jon Bernthal, Jon Favreu, Jean Dujardin, Shea Whigham a ďalší.
Premiéra: 16. január 2014
Príbeh finančného „čarodejníka“ Jordana Belforta, prezývaného Vlk z Wall Street, je na prvý pohľad neuveriteľný, fascinujúci a divoký, ale súčasne aj pravdivý. Cez deň zarábal obrovské sumy a noci prežíval v opojení drog a sexu. Génius a nekompromisný maklér, ktorý začínal kšeftovaním s talianskou zmrzlinou a stal sa legendou. Jeho život plný výstredností je príbehom o moci a túžbe po peniazoch – končiacou sa veľkým krachom. Belfortovu divú jazdu životom preniesli na plátno tí najlepší: Martin Scorsese ako režisér a Leonardo DiCaprio ako predstaviteľ titulnej postavy – je to v poradí už ich štvrtá spolupráca – a DiCapriovi priniesla aj prvé veľké tohtoročné ocenenie – Zlatý glóbus za herecký výkon.
FOTO: Bontonfilm

 

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.