Na Filmovom chodníkú slávy bude Jozef Adamovič

K hereckým osobnostiam Ladislavovi  Chudíkovi a Márii Kráľovičovej,  ktorých pamätné dlaždice už zdobia Filmový chodník slávy pribudne meno významného herca a pedagóga - osobnosti slovenskej filmovej a divadelnej scény, Jozefa Adamoviča.  

 

Slávnostné odhalenie pamätnej dlaždice sa uskutoční v stredu 20.6. 2012 o 16:30 hod pred Mestským divadlom P.O. Hviezdoslava v Bratislave, počas krátkeho ceremoniálu za osobnej účasti oceneného laureáta Jozefa Adamoviča,  zástupcov festivalu  a  mesta. Pamätná dlaždica  Filmového chodníka slávy  ponesie meno oceneného, rukou písaný podpis a dátum ocenenia. Podujatie je súčastou  37. ročníka multižánrového mestského letného festivalu Kultúrne leto a Hradné slávnosti Bratislava 2012.

 

Ďalší laureát a držiteľ pamätnej dlaždice Filmového chodníka slávy bude vyhlásený počas otváracieho ceremoniálu 14. ročníka Medzinárodného filmového festivalu Bratislava, 9. novembra 2012 v Mestskom divadle P.O. Hviezdoslava.  
                                                        
  

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.