Snehulienka (USA 2012)

Mirrror MirrorMirror Mirror FilmPoster
106 minút
Scenár: Melissa Wallack, Jason Keller. Réžia: Tarsem Singh. Kamera: Brendan Galvin. Strih: Robert Duffy, Nick Moore. Hudba: Alan Menken. Účinkujú: Lily Collins, Julia Roberts, Armie Hammer, Sean Bean, Nathan Lane, Mare Winningham, Michael Lerner, Robert Emms, Martin Klebba, Danny Woodburn a ďalší.
Premiéra 5. apríla 2012
Hollywoodski producenti nechali klasickú rozprávku bratov Grimmovcov prebaliť do moderného obalu. Najali si na to režiséra indického pôvodu Tarsema Singha (Cela, Pád, Vojna bohov), poskytli mu sto miliónov dolárov a hercov ako Julia Roberts (Zlá kráľovná), Lily Collins (Snehulienka) či Sean Bean (Kráľ). Vznikla veľkolepá výpravná atrakcia s drahými kostýmami, stavbami a rekvizitami, ktorá počas premiérového víkendu vo svetových kinách utŕžila nielen 30 miliónov dolárov, ale aj záplavu výčitiek od filmových kritikov. No a v máji sa už do kín chystá ďalšia hollywoodska adaptácia známej rozprávky o krásnej princezničke a siedmich piadimužíkoch, tentoraz pod názvom Snow White and the Huntsman
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.