Skrat (USA 2011)

haywire posterHaywire
93 minút
Scenár: Lem Dobbs. Réžia: Steven Soderbergh. Kamera: Peter Andrews. Strih: Mary Ann Bernard. Hudba: David Holmes. Účinkujú: Gina Carano, Michael Douglas, Michael Fassbender, Ewan McGregor, Channing Tatum, Bill Paxton, Antonio Banderas, Michael Angarano, Mathieu Kassovitz, Eddie J. Fernandez, Aaron Cohen a ďalší.
Premiéra 1. marca 2012
V septembri minulého roka predstavil americký filmár Steven Soderbergh na festivale v Benátkach svoju katastrofickú drámu Nákaza, teraz na festivale v Berlíne uviedol klasický, no hviezdne obsadený akčný agentský thriller Skrat. V hlavnej role agentky Mallory, špecialistky na špinavú prácu, sa na filmové plátno vracia americká zápasníčka, majsterka bojových umení Gina Carano. Keď sa bývalí kolegovia odrazu obrátia proti nej, musí nielen bojovať o život svoj a svojho otca, ale aj zistiť, čo sa deje a ako to zastaviť. Mená Peter Andrews (kamera) a Mary Ann Bernard (strih) sú v skutočnosti pseudonymy samotného Soderbergha.
Distribúcia: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.