Hranaři (ČR 2011)

Hranaři96 minúthranari_film-plakat-orig
Scenár: František Fiala, Oto Klempíř, Jiří Hubáček. Réžia: Tomáš Zelenka. Kamera: Karel Fairaisl. Strih: Pavel Hrdlička. Hudba: Zdeněk Merta. Účinkujú: Saša Rašilov nejml., Kateřina Brožová, Miroslav Etzler, Vilma Cibulková, Michal Dlouhý, Jiří Langmajer, Václav Postránecký, Milan Kňažko, Jan Tříska, Vladimír Kratina, Norbert Lichý, Michal Pavlata, Martin Dejdar, Radim Fiala, Jiří Korn a ďalší.
Premiéra 8. decembra 2011
Český „podnikateľ“ Zdeněk Kubík už nechal nakrútiť film o svojej ceste k miliónom (Czech Made Man). Teraz prichádza s filmom o tom, ako to medzi českými „podnikateľmi“ chodí. Staviteľ Milan Sláma (Miroslav Etzler) sa rozhodne narušiť zabehnutý systém úplatkov a politických vzťahov.  Ohrozí tým nielen seba a svoju rodinu, ale aj priateľa Petra Hloža (Saša Rašilov), majiteľa bezpečnostnej agentúry. Hoci film je plný hviezd, české recenzie celovečerného debutu Tomáša Zelenku sú zdrvujúce.

Foto: Magic Box

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.