Akreditujte sa na Early Melons

Early_Melons_logo_resizeStačí poslať e- mail s kontaktnými údajmi na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo si priniesť na premietanie novinársky preukaz. Akreditácia pre účastníkov stojí 10 eur, pričom v cene je zahrnutý aj katalóg Early Melons. Vstup pre novinárov je voľný. Na každé predstavenie si treba k novinárskej aj bežnej akreditácii vyzdvihnúť pri pokladni lístok.

Festival Early Melons sa začne v stredu 16. marca 2011. O 18.00 hod. v Prístave umenia HotDock na Grösslingovej 21 slávnostne otvoria výstavu študentských fotografií, o 19.30 hod. sa v divadle Meteorit odohrá úvodný ceremoniál. Otvorenie festivalu bude spojené s premietaním kolekcie krátkych filmov, ktoré sa nedostali do medzinárodnej súťaže, napriek tomu stoja za to, aby ich diváci videli. Po skončení projekcie bude pre hostí a návštevníkov pripravená úvodná recepcia vo foyeri divadla Meteorit. 

Štvrtý  medzinárodný festival študentských filmov Early Melons sa uskutoční v dňoch 16. – 20. marca 2011 v divadle Meteorit, kine Mladosť, Prístave umenia HotDock a v galérii Medium. Program prinesie 187 filmov v 12 programových sekciách. Podrobné informácie o jednotlivých sekciách a hosťoch nájdete na oficiálnej stránke festivalu : www.earlymelons.com.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.