Maškrtné medvedie príbehy (ČR 2020)

Maskrtne medvedie pribehyMlsné medvědí příběhy
Animovaný rodinný poviedkový, 45 minút
Scenár: Alexandra Májová, Kateřina Karhánková, Tomáš Končinský, Milada Těšitelová. Réžia: Alexandra Májová, Keteřina Karhánková. Hudba: Prokop Holoubek. Slovenský dabing: Boris Farkaš, David Hartl, Natália Košová, Lucia Vráblicová, Michal Domonkoš, Lukáš Krčmár, Barborka Rajčany, Simonka Polakovičová a ďalší.
Slovenská premiéra: 3. decembra 2020
Jeden je veľký a druhý drobček. Obaja sú medvede a sú stále hladní. Nielen nielen láska k dobrému jedlu však z nich robí najlepších priateľov. Ich hlavným spoločným cieľom je poriadne si napchať brušká, a tak sa väčšina ich každodenných dobrodružstiev točí okolo toho, ako sa čo najľahšie dostať k niečomu naozaj dobrému na zjedenie. Zdrojom inšpirácií pri vymýšľaní stratégií sú pre ne ich koníčky. Medveď rád číta dennú tlač, odborné publikácie, sleduje televíziu a surfuje po internete. Medvedík miluje rozprávky a príbehy o medveďoch. Často sa im však stane, že aj ten najlepší plán nevychádza podľa pôvodných predstáv. To je potom v medveďom živote všetko hore nohami. Napriek mnohým nezdarom ich príhody dopadnú šťastne.
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.