Pre balík prachov (USA 2020)

Pre balik prachovThief
Akčný triler, 99 minút
Scenár: Mark Williams, Steve Allrich. Réžia: Mark Williams. Kamera: Shelly Johnson. Strih: Michael P. Shawner. Hudba: Mark Isham. Hrajú: Liam Neeson, Kate Walsh, Anthony Ramos, Robert Patrick, Jai Courtney, Jeffrey Donovan, Patty O´Neil, Jasmine Cephas Jones a ďalší.
Slovenská premiéra: 10. decembra 2020
Tom (Liam Neeson) je známy profesionálny zlodej, ale city, ktoré cíti k svojej novej láske Annie (Kate Walsh) ho donútia napraviť staré hriechy. Chce prestať žiť ako zločinec a predovšetkým nechce svoj vzťah s Annie postaviť na klamstvách. Rozhodne sa priznať priamo FBI odovzdať štátu peniaze, ktoré ukradol, výmenou za dohodu a čistý trestný register. Keď zaolá do miestnej pobočky FBI, aby sa priznal a dohovoril si schôdzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považujú za hlúpy žart. Pošlú za seba svojich podriadených, agentov Nivensa (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Mladí agenti zostanú v šoku, keď zistia, že Tom je skutočným bankovým lupičom. V jeho nakradnutých peniazoch vidia vstupenku do lepšieho života. A tak sa začína hra na mačku a myš, v ktorej sa do seba zamotá dobré a zlé...
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.