Salto je kráľ (SR 2020)

Salto je kralDokumentárny, 63 minút
Scenár a réžia: Pavol Barabáš. Kamera: Pavol Barabáš, Jaro Holeček, Becko Ondrejovič. Strih: Pavol Barabáš, Robo Karovič. Hudba: Martin Barabáš. Hrajú: Pavol Barabáš, Natália Borecká, Miro Dušek, Jaro Holeček, Martin Chroumal, Tomáš Lukačovič, Oldřich Štos, Daniel Balaga, Pavol Černý, Peter Černý, Viktor Doletina, Jordanka Kordová, Juraj Lunter, Štefan Urban, Jaro Dutka, Becko Ondrejovič a ďalší.
Slovenská premiéra: 13. augusta 2020
Najvyššie vodopády sveta a ich zlaňovanie. Čo si pod tým predstaviť? Neskutočnú scenériu, adrenalínový zážitok alebo div sveta, ktorý bežný smrteľník nepresiahne? A predsa existuje partia kamarátov, fanatikov a bláznov, ktorá nepostihnuteľnú kategóriu ovláda takmer dokonale. Ich spoločnou výzvou je objaviť, dosiahnuť a splynúť s nespútanými vertikálnymi živlami. Cesta k nim predstavuje často výpravy do neznáma, kde ani najdôslednejšia príprava negarantuje tušený cieľ. Jedinou ich istotou je sila priateľstva, maximálna dôvera a cit spolupatričnosti. Bude to však stačiť na prejdenie najvyšších vodopádov sveta?
Foto: ASFK 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.