Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn (USA 2020)

Vtaky-noci3Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
Akčný dobrodružný, 108 minút
Scenár: Christina Hodson. Réžia: Cathy Yan. Kamera: Matthew Libatiquw. Strih: Jay Cassidy, Evan Schiff. Hudba: Daniel Pemberton. Hrajú: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Judy Kain, Chris Messina, Charlene Amoia, Derek Wilson, Steven Williams, Ali Wong, Matthew Willig, Greice Santo, Eddie Alfano a ďalší.
Slovenská premiéra: 6. februára 2020
Počuli ste ten vtip o policajtovi, vtáčatku, psychoške a mafiánskej princeznej? Vo filme Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn rozpráva hlavná hrdinka svoj prekvapivý príbeh tak, ako to vie len ona... Keď sa v Gothame jeho najnechutnejšie sebestredný zločinec Roman Sionis (Ewan McGregor) a jeho horlivá pravá ruka Victor Zsasz (Chris Messina) zamerajú na dievča menom Cassandra Cain (Ella Jay Basco), mesto počas jej hľadania okamžite prevrátia hore nohami. Po rozchode s Jokerom sa Harley Quinn (Margot Robbie) snaží nájsť vo svete svoje nové miesto a spája sa s ďalšími unikátnymi ženami, aby zachránili ohrozené dievča, ale aj mesto Gotham. Cesty štyroch svojských žien – Harley, Helena „Huntress“ Bertinelli (Mary Elizabeth Winstead), Dinah „Black Canary“ Lance (Jurnee Smollett-Bell) a Renee Montoya (Rosie Perez) – sa pretnú a ony nemajú na výber. Musia sa spojiť, aby zločinca porazili... Hviezdne obsadený film, v ktorého centre stojí Margot Robbie ako Harley Quinn, ktorú si diváci a diváčky zamilovali vo filme Jednotka samovrahov (Suicide Squad). Snímka sa vracia do Gotham City, najznámejšej metropoly sveta komiksov vydavateľstva DC Comics. Vydajte sa s dravými Vtákmi noci na pestrofarebnú, ligotavú a nabúšenú jazdu jeho ulicami!
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.