Sirota Brooklyn (USA 2019)

Sirota-BrooklynMotherless Brooklyn
Kriminálna dráma, 144 minút
Scenár a réžia: Edward Norton. Kamera: Dick Pope. Strih: Joe Klotz. Hudba: Daniel Pemberton. Hrajú: Edward Norton, Bruce Willis, Willem Dafoe, Gugu Mbatha-Raw, Alec Balswin, Ethan Suplee, Erica Sweany, DeShawn White, Julie Hays a ďalší.
Slovenská premiéra: 31. októbra 2019
Osamelý detektív Lionel Essrog (Edward Norton) trpí Tourretovým syndrómom, čo je chronická porucha prejavujúca sa motorickými tikmi, napríklad mrkaním, cukaním, mávaním hornými končatinami, poruchami pozornosti či hyperaktivitou. Lionel sa pokúša objasniť vraždu svojho mentora a jediného priateľa Franka Minnu (Bruce Willis) len za pomoci nejasných stôp a svojej jedinečnej pamäte. Postupne odkrýva prísne strážené tajomstvá, ktoré udržujú osud mesta New York v päťdesiatych rokoch v rovnováhe. Pri pátraní sa dostáva do kontaktu s násilníkmi, korupciou a najnebezpečnejším človekom v meste, len aby sa dopátral k pravde a zachránil ženu, na ktorej mu záleží... Ide doslovne o autorský projekt skvelého herca Edwarda Nortona, ktorý napísal scenár (podľa predlohy Jonathana Lethema), režíroval, produkoval a zahral si hlavnú rolu.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.